Broccoli 01

Gezondheidstips

Wil je je levensstijl graag omtoveren naar een gezonde levensstijl? Dan zit je goed bij Tijd voor Gezond. Wij streven ernaar om je te voorzien van informatie en tips, zodat je zelf kan beslissen wat goed is voor je gezondheid en wat in je leven past. 

Al maak je een kleine verschuiving in je dagelijkse routine, kan dat al allerlei voordelen voor je opleveren. Een gezond lichaam en geest is de sleutel tot een lang en gelukkig leven. Het is nooit te laat, dus start nu met een gezond leven!

Artikelen met Gezondheidstips

Dit gedeelte van Tijd voor Gezond is bedoeld om je te voorzien van tips om je gezondheid te verbeteren. Het is aan jou de taak om uit te zoeken wat bij jouw lichaam en gezondheid past. Ontdek de artikelen hieronder!

Inspiratie papikra

Vitamine A

Vitamine A is erg van belang voor de groei en een goede gezondheid van je haar, huid en nagels. Ook zorgt de vitamine ervoor dat je ogen en het afweersysteem goed werken...

Vitamine B

Vitamine B is eigenlijk een verzameling aan uiteenlopende B-vitamines. Deze vitamines betreffen vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Een aantal van deze vitamines staan ook bekend...

Gezond sporten: wel of niet suppleren? 

Sporten is belangrijk voor de gezondheid. Lees hier meer over het gebruiken van sportsupplementen in combinatie met sporten.

Alles over intra-workouts

Meer te weten komen over intra-workouts? Lees dan dit artikel en kom erachter wat een intra-workout is. Ontdek ook de voordelen.

Pindakaas & Banaan Flapjacks

Flapjacks zijn traditionele Engelse haverrepen uit de oven in de vorm van rechthoeken. De flapjacks zijn gemaakt van haver, boter en bruine suiker.

Vega bitterballen: voordelen en achtergrond

Jarenlang was het zo dat als je het over bitterballen hebt, dat mensen er dan automatisch van uit konden...

Weetjes over vitamine C

Zoals je waarschijnlijk wel weet is het belangrijk om veelzijdig te eten en je in die zin zo veel mogelijk te houden aan de welbekende Schijf van Vijf. Een divers voedingspatroon...

Gouden melk voor kinderen

Het klinkt misschien heel raar, maar gouden melk is een andere benaming voor kurkumathee. Het kan vaak lastig zijn om kinderen kurkuma te laten eten omdat zij de smaak niet lekker vinden.

Selecteer een categorie

Klok wortel

Diëten

Appel tijd voor gezond

Welke diëten zijn er en welke zijn gezond? Bepaal zelf wat het beste is voor je.

Superfoods

Wortel

Ontdek de verschillende superfoods en wat ze kunnen doen voor je lichaam.