Over ons

Wil je meer weten over een gezonde levensstijl of zoek je gezondheidstips? Van diëten tot superfoods, op Tijd Voor Gezond hebben we veel verschillende gezondheidsartikelen. Tijd Voor Gezond is een onafhankelijk gezondheidsplatform die advies en tips geeft. Op deze pagina maak je kennis met ons en vind je meer informatie over ons. 

Gif - Sylvia

Sylvia

Sylvia heeft altijd al een voorliefde gehad voor een gezonde levensstijl. Als kind had ze al een droom om haar eigen gezonde receptenboek te publiceren en tijdens haar studententijd gaf ze les op verschillende sportscholen.

Naast haar dromen, heeft Sylvia ook ontzettend veel talenten. Zo is ze gecertificeerd als orthomoleculaire voedingsadviseur, orthomoleculair detox consulent, consulent hormoonfactor, consulent opvoeding én ook nog yoga docente. Met haar kennis is ze JUIZS begonnen, wat online aanbieder is van koudgeperste sappen, smoothies en shots. 

Daarnaast is ze een grote fan van intermittent fasting en probeert ze elk kwartaal een detox sapkuur in te plannen. Echter loopt ze niet weg van een glaasje wijn of een lekkere diner met familie en vrienden.

Alan Nha

Alan Nha is 22 jaar en komt uit Amsterdam. In tegenstelling tot Sylvia, ligt haar passie meer bij schrijven en online marketing. In samenwerking met de kennis van Sylvia, is Tijd Voor Gezond ontstaan. 

In haar vrije tijd is ze graag bezig met haar eigen onderneming, MeSoYou. Dit is een webshop met Koreaanse huidverzorging. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met nagels lakken als hobby, voor zichzelf, vrienden of familie. 

"De basis van alle
geluk is gezondheid."

– Leigh Hunt